2020-09-07 13:50Pressemelding

Allsidig og eksakt kapping i en rekke ulike materialer…

Én sag til "alle" oppgaver! MULTI-sag med andre ord.Én sag til "alle" oppgaver! MULTI-sag med andre ord.

RYOBI’s NYE 18V Multisag er ditt nye ”må ha” verktøy som passer en lang rekke ulike bruksområder.

Det 85 mm store bladet kapper kjapt og enkelt materialer som tre, metall, gips, plast og fliser... Er det noe vi har glemt?

Med det gummibekledde håndtaket ligger maskinen trygt i hånden og gir utmerket kontroll. Dette, kombinert med den innovative dykksagfunskjonen, er det mulig å begynne å sage direkte på midten av et arbeidsemne.

“Dette verktøyet er en ekte problemløser, da den lett kan dykksage både enkelt og presist. Den beveger seg fint over materialet takket være lavfriksjonsskinnene under metallplaten.” Sier Marcus Fritz, Produktsjef i Ryobi.

Koble til støvsuger og hold arbeidsplassen din ren for støv og partikler. Eller du kan vinkle støvutkasteren til siden, så holder du deg selv og arbeidsemnet rent under arbeidet.

Den ubelastede hastigheten på 4250 o/min leverer bekymringsløs kapping og saging med imponerende kapasitet på 26 mm i tre, 2 mm i metall og 9 mm i fliser. Dybdejustering gjøres enkelt uten verktøy så du kan gjøre justeringer kjapt og enkelt når du går fra material til material. Beskyttelsesskjerm av metall og en konstruksjon som virkelig er bygd for å holde.

Multisagen leveres med et multiblad som sager i tre, metall, gips og plast uten å måtte bytte. Det medfølger også et blad for å kappe fliser samt et parallellanlegg som gjør det enklere å sage i lange, rette strekk med et perfekt resultat.

På lik linje med alle andre ONE+ verktøy, inngår også Multisagen i ONE+ systemet. Med over 100 verktøy for hus & hage, der alle produkter drives av samme batteri, kan du enkelt flytte deg fra DIY-prosjekter i hjemmet til beskjæring av frukttrær i hagen. Ryobi gir alle sine brukere forlenget garanti opptil 3 år. Les mer på våre nettsider.

 

R18MMS-0

Kraftkilde

18V

Antall medfølgende batterier

0

Diameter blad (mm)

85

Hullstørrelse (mm)

15

Ubelastet hastighet (o/min)

4250

Sagedybde (mm)

26

Vekt med batteri (kg)

2.4

Artikkelnummer

5133004515

EAN-kode

4892210178961

 

 

­­Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen

Relaterte lenker