2020-05-08 10:05Pressemelding

En kompakt løsning for enhver pumpeoppgave…

R18MI med en rekke munnstykker for alle dagligdagse pumpeoppgaver fra bildekk til badeballer!R18MI med en rekke munnstykker for alle dagligdagse pumpeoppgaver fra bildekk til badeballer!

RYOBI’s Nye 18V Multikompressor gir kjapp og enkel pumping av luft sammen med den batteridevne friheten og enestående driftstid.

En kombinert multikompressor med pumpe- og tømmefunksjon for både høyt trykk (bildekk, sykkeldekk, osv.) og volumpumpe (bassenger, badeleker, madrasser og andre oppblåsbare dingser).

Knappene er enkle å bruke. Det er en AV/PÅ-knapp med modusvelger, start/stopp-kontroll og trykkontroll for å innstille ønsket trykk. Når trykket er nådd, slås den automatisk av. Ideell for presise fyllinger som til bildekk eller baller.

Kompressorens design er kompakt og lett med et praktisk innebygd bærehåndtak for enkel transport. Den kompakte størrelsen gjør den perfekt til bagasjerommet på bilen eller i campingvognen.

Intro video

Med et separat deflasjonsmodus er denne kompressoren perfekt for rask luftuttømming av større gjenstander som f.eks. luftmadrasser. Denne modusen kan også brukes til vakuumpakning av klær eller andre ting for å minimere oppbevaringsplass.

Inkludert medfølger både høytrykks- og lavtrykksslange, samt en ballnål, prestaventil i metall og en konisk høytrykksdyse, alt lagret pent og radig internt på siden av enheten.

Blås opp en dobbel luftmadrass på ett minutt, pump et sykkeldekk til 65PSI/4,5Bar på 19 sekunder, eller et bildekk til 32PSI/2,2Bar på bare 54 sekunder.

“Dette er en veldig allsidig multikompressor, og kan fort ende opp som det mest brukte verktøyet i hjemmet. Pump og blås opp hva som helst, som f.eks. baller, basseng, sykkel- eller bildekk, og mye mer.” sier Marcus Fritz, Produktsjef hos Ryobi.

R18MI-0 er det nyeste tilskuddet i ONE+familien og kan derfor bruke samme batteri som over 100+ verktøy for hus & hage.
Du finner et verktøy til ethvert behov!

 

 Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen