2021-12-07 09:25Pressemelding

En splitter ny Verktøyveskeserie fra RYOBI®

Pakk det ned og ta det med. Fra store elverktøy til bittesmå bits - Verktøyveskene rommer det meste. Pakk det ned og ta det med. Fra store elverktøy til bittesmå bits - Verktøyveskene rommer det meste.

Verktøyorganisering gjort enkelt

Designet for å takle tøffe arbeidsforhold

Den nye Verktøyveskeserien fra RYOBI® er designet for å tåle selv de tøffeste arbeidsplasser og er skapt for å sikre god beskyttelse og trygg transport av dine verktøy, uansett vær.

Oppdag hele verktøyveskeserien!

Alle veskene byr på slitesterkt 600 Denier-stoff på kroppen, mens lommene er av seriøst «heavy duty»-materiale med hele 1680 Denier, noe som er 3 x mer holdbart enn de vanligste lommene hos eksisterende leverandører. Uansett hvor flittig verktøyvesken din kommer i bruk, kan du være sikker på at RYOBI®’s kvalitet ikke vil svikte deg. Takket være den vannavvisende, robuste polypropylen-bunnen kan du til og med bruke den etter en solid regnbyge eller snøfall … Med andre ord; passende for alminnelige norske forhold.

Når tilgjengelighet gjelder

Hvis du er ute etter en verktøyveske-løsning som byr på direkte og øyeblikkelig tilgjengelighet, er vår Store åpne verktøyveske (RSSLOT1) med 38L kapasitet eller Lille åpne verktøyveske (RSSSOT1) med 17L kapasitet de perfekte alternativene. Disse gir deg enkelt og rask tilgang til verktøyene dine når det haster. Pluss, polstrede skulderstropper, bærestang i rustrfritt, forsterket stål med ergonomisk grep, en variasjon av ytre lommer og elastiske løkker på innsiden betyr at de åpne verktøyveskene byr på alt du måtte forvente av en verktøyveske, og enda mer!

Den lille har en justerbar bærestang og den store har foruten en solid bærestang også vaterpass-stropper for sikker og smart transport.

Verktøyvesker i alle størrelser og fasonger

Perfekt til oppbevaring av de flittigst brukte verktøyene dine. Den Lille og Mellomstore verktøyvesken er det ultimate innen praktisk enkelhet. Begge produktene byr på indre løkker til håndverktøy, frontlomme med glidelås, polstret skulderstropp og forsterkede bærehåndtak for overlegen komfort på farten. Begge vesker kommer dessuten med en praktisk ytre målebåndholder.

Den Lille verktøyvesken (RSSSTB1) byr på 22L kapasitet og kommer med 6 indre åpne lommer, 3 åpne front- og baklommer, pluss én med glidelås og målebåndsholder, hvilket gir deg direkte tilgang til det du måtte trenge, både raskt og enkelt.

 

Den Mellomstore verktøyvesken (RSSMTB1) har hele 33L kapasitet, 6 indre åpne lommer, 4 åpne front- og baklommer, én med glidelås, målebåndsholder, 2 sidelommer på hver side og en praktisk vaterpass-stropp for sikker og smart transport.

Oppbevaring på farten

RYOBI® Verktøyryggsekkene er innbegrepet av praktisk når det kommer til verktøyvesker på farten. Fremstilt med samme slitesterke kropps- og lommemateriale som resten av verktøyveskeserien. Ryggsekken (RSSBP1) har en allsidig intern håndverktøysorterer som enkelt løftes ut/inn, samt et polstret rom for laptop, polstrede skulderstropper og belte for økt sikkerhet. Ytterligere finner du plenty med plass på yttersiden og totalt 20Kg kapasitet.

 

Ryggsekken er også tilgjengelig med hjul (RSSBP2), hvilket gjør det enda enklere å ta med seg verktøyene sine. Uansett hvor du skal.

Større og bedre

Ryobi’s Store verktøyveske (RSSLTB1) med 49L oppbevaringskapasitet, polstret skulderstropp, dobbel glidelåsåpning, og håndverktøyløkker kan du føle deg trygg på at denne verktøyveska holder dine dyrebare verktøy i sikkerhet enten under transport eller ved generell oppbevaring. På yttersiden er de brede lommene med glidelås og de åpne sidelommene perfekte for oppbevaring av tilbehør og håndverktøy.

Også med hjul! Den Store verktøyvesken med hjul (RSSLTB2) er komplett med slitesterke hjul og teleskopisk håndtak, hvilket gjør det enda enklere, og mindre utmattende å frakte en fullstappet verktøyveske fra A til B.

RYOBI®-verktøy og verktøyvesker er skapt for å vare, og svikter deg ikke – selv ikke under tøffe forhold.Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Magne Rummelhoff
Sales Manager AEG og Ryobi
Magne Rummelhoff