2020-03-05 13:44Pressemelding

Endelig, en trådløs støvsuger som aldri går tom for strøm…

En trådløs støvsuger som aldri går tom for strøm... Bare bytt batteri!En trådløs støvsuger som aldri går tom for strøm... Bare bytt batteri!

RYOBI’s NYE 18V trådløse støvsuger er designet for å gi en kraftig sugeeffekt kombinert med batteridrevet bekvemmelighet og utmerket driftstid.

Takket være sin effektive børsteløse motor kan den trådløse støvsugeren forsyne deg med opptil 43 minutter driftstid på et 5,0Ah-batteri (RB18L50) og 95 W sugeeffekt.

Fortsett å støvsuge så lenge du vil
“En av fordelene med at produktet drives av et utskiftbart ONE+batteri er at når batteriet går tomt for strøm, bytter du det bare ut med et nytt fulladet ett og slipper derfor å henge opp støvsugeren på lading. På denne måten kan du fortsette å støvsuge så lenge du vil ettersom du lader et batteri mens du bruker det andre.” Sier Marcus Fritz, Produktsjef hos Ryobi.

Det motordrevne munnstykket gjør kjappe svinger mulig samtidig som du får full kontroll, hvilket gjør støvsuging rundt møbler til en lek. På det behagelige håndtaket har du en lettvendt AV/PÅ-knapp og modus-velger.

Støvsugeren har en luftflyt på 1160 liter/min og i Maks-modus kommer børsten i munnstykket til sin rett når tepper og bilmatter skal støvsuges. For å få lengst mulig driftstid er det Eco-modus som gjelder, perfekt for støvsuging av harde overflater som laminatgulv.

Medfølgende tilbehør er fugemunnstykke og en tekstilbørste for å støvsuge f.eks. gardiner, lampeskjermer eller bil-interiør. Samt et praktisk veggoppheng med oppbevaring for munnstykkene.

Støvsugeren har en 500ml beholder som lar deg støvsuge lenge og er lett å tømme. Filterne er enkle å rengjøre og produktet er lett å vedlikeholde.

Over 100 verktøy
Den trådløse støvsugeren er det siste tilskuddet i ONE+systemet. ONE+systemet har nå over 100 verktøy for hus & hage. Driv samtlige verktøy på samme batteri og gå enkelt fra hagearbeid til støvsuging eller snekring. Uansett hva du holder på med finnes det nok et ONE+ for alle og enhver.

RYOBI®-verktøy er bygd for å vare og tilbyr derfor forlenget garanti opptil 3 år.

  R18SV7-0
Kraftkilde 18V
Antall medfølgende batterier 0
Luftflyt (l/min) 1160
Sugeeffekt 95
Beholder (ml) 500
Standardutstyr 2x HEPA 13 filter, 2x filter, skaft, motordrevet munnstykke, fugemunstykke, børste, veggopphengsystem
Vekt inkl. batteri (kg) 2.0
Artikellnummer 5133004487
EAN-kode 4892210179395
Veil. pris 2390,-Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.