2021-01-12 08:46Pressemelding

Få bilen til å skinne med Ryobi’s NYE ONE+ Poleringsmaskin

18V Poleringsmaskin

Enten du skal polere bilen, båten, eller kanskje pusse opp et gammelt arvestykke i tre, så vil den nye ONE+ Poleringsmaskinen gi den speilblanke glansen du er ute etter.

Med denne poleringsmaskinen betyr det at du aldri mer trenger å være avhengig av dyre, profesjonelle aktører hver gang du ønsker å oppnå en skinnende finish på bilen eller båten. Spar tid og penger ved å fjerne småskader og riper hjemmefra med dette verktøyet, som ikke bare er allsidig, men også enkel i bruk.

Justerbar hastighet for ripefjerning, polering og voksing

Justerbar hastighet fjerner skrammer og lette riper. Dobbel-effekten av spinningen og oscilleringen gir deg en perfekt finish uten “swirls” og merker.

Fronthåndtaket byr på fleksibelt grep og brukskomfort. Lås-bryter betyr at du kan bruke begge hender til å ta godt grep på verktøyet for ultimat kontroll.

Kraft

18V

Ant. Medfølgende Batterier

0

Oscillering diameter (mm)

8

Oscillering hastighet (opm)

3000-7500

Maks. Poleringsdiameter (mm)

125

Vekt med batteri (kg)

2.2

Artikkelnummer

5133004845

EAN-kode

4892210188076

Medfølgende tilbehør

Poleringsmaskinen kommer med 3 poleringsputer for ulike arbeidsoppgaver. Påfør ripefjerner på den røde puten for å fikse småskrammer i lakken. Påfør polish på den gule puten for å forbedre fargen og finishen. Den svarte puten bruker du til å påføre voks som lakkbeskytter. Bytt raskt og enkelt mellom oppgavene ved å bytte putene takket være borrelåsfestet.

 

Tre puter for ulike arbeidsoppgaver

Som det siste tilskuddet til ONE+™-serien kan 18V Poleringsmaskinen drives av hvilket som helst ONE+™-batteri! Bruk samme batteri til over 100 ulike verktøy for hus & hage.

 

 

 Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen