2022-06-24 11:55Pressemelding

Få en sunnere plen med en bioklipper fra RYOBI®

Klipp og gjødsle plenen samtidig.Klipp og gjødsle plenen samtidig.

Ryobis 36V 46 cm bioklipper har kraften til en bensindrevet klipper samtidig som den opprettholder god plenhelse og sunn vekst.

Denne 36V 46 cm bioklipperen (RY36LMM46A-140) er den nyeste gressklipperen fra Ryobi, og tilbyr lavt støynivå samt problemfri og eksosfri klipping av plenen. I tillegg har den overlegen ytelse, er mer miljøvennlig og forbedrer plenkvaliteten.

Hva er bioklipp?

Bioklippere er neste skritt innen bærekraftig gressklipping, og er konstruert for å slippe avklipt gress på gressmatten for å resirkulere det. Avklippet trenger ned i jorden og bidrar til naturlig gjødsling av plenen. Dette bidrar til at gressrøttene tilføres næringsstoffer, noe som gir en sunnere og grønnere plen.

Med den økte kraften til MAX POWER-plattformen er denne 36V 46 cm bioklippermodellen perfekt til mellomstore og store hager, samt krevende forhold. Med sideutkast, 7-trinns høydejustering og en kompakt og lett utforming er det ikke mye mer du kan be om fra en gressklipper som er utviklet for å gjøre plenen sunnere og gressklippingen triveligere.

 

 

 

 

I løpet av 2022 vil RYOBI tilby åtte nye gressklippere på sine ONE+- og MAXPOWER-plattformer. RYOBI har en batteridrevet gressklipper tilpasset deg og dine behov

Hvorfor Ryobi?

Med den mest avanserte motorteknologien, elektronikken og batteriytelsen, er MAX POWER synonymt med trådløs komfort på forbrukermarkedet, slik at du kan takle selv de mest krevende og mest langvarige hageoppgavene raskere og enklere enn noensinne.

Med en rekke hagemaskiner som dekker et bredt spekter av utendørsoppgaver – fra gressklipping og hekktrimming til batteriomformere og snøfresere – tilbyr MAX POWER null utslipp, lav vibrasjon og lavt støynivå i et omfattende batterisystem.

MAX POWER er det smarte valget for pålitelig, batteridrevet hagearbeid. Og takket være klasseledende teknologi og innovasjon, kan Ryobi® tilby en imponerende tre års garanti på alle sine batteridrevne verktøy.Om Ryobi

Ryobi har i over 50 år vært en ledende produsent av høykvalitetsverktøy til gode priser. Ryobi har alltid lyttet til markedets ønsker og virksomheten har derfor kunnet utvikle innovative verktøy med alle nødvendige egenskaper. For profesjonelle håndverkere og seriøse hjemmefiksere, på verkstedet og i hagen. Uansett behov får du alltid valuta for pengene når du kjøper et verktøy fra Ryobi. Ryobi inngår, sammens med Empire og de profesjonelle elverktøysmerkene AEG og Milwaukee i Techtronic Industries brede produktutvalg.