2021-01-22 09:43Pressemelding

High Performance-serien er her. Våre mest kompakte verktøy hittil.

High Performance-verktøy for hus & hage

Vi er stolt av å introdusere ONE+ HP serien… vår High Performance serie i Ryobis 18V-system, med vår mest avanserte børsteløse teknologi for klasseledende ytelse.

De optimaliserte energitette motorene spinner raskere, hvilket gir mer kraft, og avansert elektronikk maksimerer ytelsen, mens Lithium+ batteriteknologien leverer fremragende driftstid. Her snakker vi  ekte Ryobi-utviklede teknologier.

Den nye serien kompakte High Performance verktøy har børsteløse motorer, innpakket i våre letteste og mest kompakte design hittil, for utmerket mobilitet og brukervennlighet.

De nye High Performance-verktøyene med sterkere motorer og mer kompakt design

I HP-serien finner du kompakte verktøy bestående av bor/skrutrekker, bor/skrutrekker med slag, slagskrutrekker, vinkelbormaskin, multikapp og tigersag. Samt løvblåser og hekksaks.

RDD18C – ONE+ HP Compact Bor/skrutrekker

Den børsteløse motoren i denne lette bor/skrutrekkeren gir opptil 54 Nm moment og imponerende hastigheter opptil 1700 o/min ved boring og kontrollerte skruoppgaver med hastigheter opptil 500 o/min i lavt gir. Nå behøver du ikke gå på kompromiss med kraft for å få et kompakt verktøy. 13 mm chucken muliggjør større tilbehørskompatibilitet og har forbedret bitsgrep.

RDD18C er perfekt for både boring og skruing, og takket være 24 momentinnstillinger så kommer du til å skru med perfekt styrke hver gang.

RPD18C – ONE+HP Compact Bor/skrutrekker med slag

Med den kraftfulle hammerfunksjonen kan denne bor/skrutrekkeren nå en slaghastighet på opptil 27200 slag/min for boring i murverk, samtidig som den bibeholder samme kapasitet for boring og skruing i tre og metall som RDD18C. Det perfekte verktøyet når det kreves boring i fliser.

RID18C - ONE+ HP Compact Slagskrutrekker

Den kraftfulle slagmekanismen på denne slagskrutrekkeren gir opptil 240 Nm moment, altså fire ganger kraften til en Ryobi-bor. Den kompakte og lette konstruksjonen gjør den ideell for arbeide med festeelementer over hodet eller i trange mellomrom, og hurtigchucken gjør bitsbyttet raskt og enkelt.

RAD18C – ONE+ HP Compact Vinkelbormaskin

Denne vinkelbormaskinen er perfekt for arbeid i vanskelige kriker og kroker, der det kreves små og nøyaktige skrumaskiner. Den store avtrekkeren muliggjør maksimal kontroll over hastighet og dreiemoment, samt bedre håndtering ved boring i keitete vinkler.

Uansett om du borer i et skap eller mellom gulvbjelker har du en kraftfull motor som leverer opptil 40Nm og to hastigheter å velge mellom. Du kan altså håndtere et bredt spekter av bruksområder med dette praktiske verktøyet.

RCT18C – ONE+ HP Compakt Multikapp

Dette allsidige verktøyeter den komplette problemløseren for kapping. Kapp enkelt metall, plast, gips og til-og-med fliser, med kraftig hastighet på 20.000 o/min. Den er halvparten så stor som en vanlig vinkelsliper og du kan manøvrere den med én hånd, perfekt for de trange og vanskelige plassene.

Med full kontroll om bladet skal rotere fremover eller bakover bestemmer du retningen over gnistene, så du kan kappe på en sikker og effektiv måte.

RRS18C – ONE+ HP Compact Bajonettsag

Uansett om du sager tre, metall eller plast så byr sagen på kappinger med en imponerende slaglengde på 16 mm og 3300 s/min, alt i en sag som kun er halvparten så stor som en tradisjonell bajonettsag. Denne sagen er lett og utformet med tyngdepunktet mer sentrert, sånn at du kan gjøre kontrollerte kutt med én hånd.

HP også til hagen

High Performance-verktøyene er ikke bare begrenset til huset. ONE+ HP-serien inneholder også Ryobis mest kraftfulle 18V-teknologi til hagen med vår WHISPER™ Børsteløse Løvblåser og 60 cm Børsteløse Hekksaks.

RY18BLXB – WHISPER™ Børsteløs Løvblåser

Denne lette men kraftfulle løvblåseren gir en imponerende lufthastighet på 150 km/t og har en turboknapp for å håndtere store løvbunker og flytte selv våte løv. Den aksielle jetviften gir høyt luftvolum så uansett hvor stor hagen din er, kan denne WHISPER™ løvblåseren hjelpe til med å få jobben gjort.

Med imponerende lave 75,1 desibel er denne løvblåseren en del av Ryobis WHISPER™-serie med ekstremt stille vifter som gjør hageryddingen enkel og effektiv uten å frykte for naboklager.

RY18HTX60A-0 – Børsteløs Hekksaks 60 cm

Det nye innebygde håndtaket, er designet med avansert ergonomi. Her er komfort kombinert med kompakt design og byr på enkel håndtering i en perfekt balansert maskin. Kombinert med en børsteløs motor er dette en av våre kraftigste og mest brukervennlige hekksakser hittil.

Det letthåndterlige verktøyet er også 38% mer kompakt og 11% lettere sammenlignet med tidligere hekksakser, samtidig som den inneholder vår nye optimerte energitette motor.


Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen