2022-06-02 10:30Pressemelding

Kompakt kjedesag for beskjæring og kapping av mellomstore grener.

Lett, kompakt og robust - Perfekt til kapping av mellomstore grener!Lett, kompakt og robust - Perfekt til kapping av mellomstore grener!

ONE+ 20 cm Kompakt Kjedesag
Denne kompakte kjedesagen er den perfekte løsningen for lettere kutteoppgaver som beskjæring av mellomstore grener, kapping av ved og hageavfall. Den lille og kompakte utformingen gir deg både god kontroll og trygg håndtering av kjedesagen. Med en vekt på små 2,3 kg er kjedesagen også lett, slik at du kan bruke verktøyet over lengre perioder uten å bli sliten, noe som hjelper deg med å få jobben unnagjort.

Rask og effektiv kapping 
Den høye kjedehastigheten på 4,6 m/s og bruk av et komplett kjede med flere skjæretenner gir raske, jevne og skarpe kutt som fremmer sunn plantevekst. Kjedesagens høye skjærehastighet sørger for mer effektiv bruk, samtidig som den sparer deg for både tid og krefter.

Kjedestramming 
Fordelene med verktøybasert kjedestramming er at kjedet holder seg stramt lenger, slik at du slipper å stramme kjedet så ofte. Denne kjedesagen har også innebygd verktøyoppbevaring, noe som betyr at du kan ta med deg strammeverktøyet når du er på farten.

Strømforsyning

18V

Sverdlengde

20 cm

Kjedehastighet

4,6 m/s

Vekt

2,3 kg

Artikkelnummer

5133005414

EAN-kode

4892210199515

 

 

 

 

RYOBI reservedeler 
Hvis kjedet blir sløvt eller skadet, eller du trenger et nytt sverd, er 20 cm reservekjede [RAC270] og 20 cm sverd [RAC235] kompatible.

Hvorfor RYOBI? 
Vår 18V 20 cm Kompakt Kjedesag er det nyeste tilskuddet til ONE+™-serien og er kompatibel med alle ONE+™-batterier! Du kan bytte batteri mellom mer enn 150 verktøy som dekker alle dine hobby-, hage- og bilpleiebehov.

ONE+™ har holdt hager friserte og oppussingsprosjekt i gang siden 1996 – det betyr 25 år med ONE+™-innovasjon i ett og samme system. Derfor er ONE+™-systemet ledende på det globale markedet innen batteridrevne DIY-verktøy.

RYOBI®-verktøy er laget for å vare, selges til konkurransedyktige priser og tilbyr tre års garanti for ekstra trygghet.Om Ryobi

Ryobi har i over 50 år vært en ledende produsent av høykvalitetsverktøy til gode priser. Ryobi har alltid lyttet til markedets ønsker og virksomheten har derfor kunnet utvikle innovative verktøy med alle nødvendige egenskaper. For profesjonelle håndverkere og seriøse hjemmefiksere, på verkstedet og i hagen. Uansett behov får du alltid valuta for pengene når du kjøper et verktøy fra Ryobi. Ryobi inngår, sammens med Empire og de profesjonelle elverktøysmerkene AEG og Milwaukee i Techtronic Industries brede produktutvalg.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen