2021-02-17 10:50Pressemelding

Lad eller bruk dine gadgets på farten med Ryobi MAX POWER

Nye MAX POWER omformeren gir deg muligheten til å lade og bruke flere enheter - overalt!Nye MAX POWER omformeren gir deg muligheten til å lade og bruke flere enheter - overalt!

Portabel kraft

MAX POWER Strømomformer fra RYOBI® med 230V / 300W av kontinuerlig effekt gjør at du kan bruke dine strømdrevne apparater selv utenfor strømnettet.

Ren Sinusbølge

Kan brukes til alle typer følsom elektronikk som laptops, datamaskiner, kameraer, høyttalere og radioer, osv.*

Flere porter

Takket være 2 stk. USB-porter samt 230V-uttaket kan du lade eller drive flere enheter samtidig. En perfekt kompanjong på camping eller når du arbeider utenfor hjem og kontor.

Lad laptopen, nettbrett og mobiler på løpende bånd. Utmerket for reiser og utflukter. Takket være sitt lettvektsdesign er den enkel å ta med overalt.

Driv dine strømdrevne apparater selv når du ikke har tilgang til et vegguttak.

LED-lampe

Omformeren har en LED-lampe for mindre områdesbelysning som kan lyse opp når det er mørkt og gjør det enkelt å plugge inn stikkontakt og USB-kabler.

Håndtak og oppheng

På baksiden er et håndtak som gjør det lett å bære med seg omformeren, med eller uten batteri, og på undersiden finner man et integrert veggoppheng som er perfekt for oppbevaring, samtidig som det hindrer at ledningene ligger på gulvet.

*Omformerens effekt er avhengig av apparatspesifikasjonene, kontroller kompabilitet innen bruk.

MAX POWER

MAX POWER inneholder den mest avanserte motorteknologien, elektronikken og batteriytelsen, og omdefinierer batteridrevet allsidighet for hele DIY-markedet. Du får friheten og kraften til enkelt håndtere de tøffeste og mest langvarige hageoppgavene.

Med et komplett utvalg av hageredskaper for nesten enhver oppgave fra gressklipping og beskjæring til strømomformere og snøfresere. MAX POWER er fremtiden innen hagearbeid med null utslipp, lite vibrasjoner og minimalt med støy - alt i et batterisystem.

Spesifikasjoner

Kraftkilde

36V

Antall medfølgende batterier

0

Toppeffekt (W)

500

Kontinuerlig effekt (W)

300­­

Uttak AC/DC

1 / 2

Vekt uten batteri (kg)

0.75

Artikkelnummer

5133004893

EAN-kode

4892210190925

 

 

 

 

 

 


Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen