2021-02-25 08:45Pressemelding

Nye ONE+ Strømomformer gir deg strøm uansett hvor du befinner deg

Takket være tre porter kan du koble flere enheter på omformeren samtidigTakket være tre porter kan du koble flere enheter på omformeren samtidig

Portabel kraft

ONE+ Strømomformeren fra RYOBI med 230V /150W kontinuerlig effekt gjør at du kan gi strøm til dine strømdrevne gadgets, selv utenfor hjemmet.

Lad i vei

Perfekt for lading av mobiler, nettbrett, wearables, pulsklokker, kamerabatterier eller for å drive laptops når du er utenfor rekkevidden av et strømuttak.

Ingen strømkilde? Ingen problem! Med dine ONE+ eller MAX POWER batterier har du nå alltid tilgang til strøm takket være omformeren.

Flere porter

Takket være 2 stk. USB-porter og et 230V-uttak kan du lade og drive flere enheter samtidig. “Du kan f.eks. plugge inn pad'en og lade mobilen samtidig som du får lys fra LED-lampen når du camper”, foreslår produktsjef Liisa Railasto.

LED-lampe

Omformeren har en LED-lampe for mindre områdebelysning som kan lyse opp når det er mørkt og gjør det enkelt å plugge inn kontaktene.

Integrert holder

En smart holder til mobilen eller nettbrettet, så du kan se på film og videoklipp uten å måtte holde i enheten. Den ideelle kompanjongen på camping, reise, utflukt og mye mer…

*Omformerens effekt er avhengig av enhetenes spesifikasjoner. Kontroller kompatibilitet innen bruk.

Spesifikasjoner

Kraftkilde

18V

Antall medfølgende batterier

0

Toppeffekt (W)

300

Kontinuerlig effekt (W)

150­­

Uttak AC/DC

1 / 2

Artikkelnummer

5133004895

EAN-kode

4892210190901

   

 

 

 

 

 

En del av ONE+systemet

Omformeren er det siste tilskuddet i ONE+systemet og kan drives av alle 18V ONE+batterier. I systemet finnes nå over 100 verktøy for hus og hage, som alle kan drives av samme ONE+batteri.


Temaer: ONE+

Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.