2022-05-30 05:26Pressemelding

NYHET! Lett og kompakt kapp-/gjærsag på batteri

Kompakt og lett kapp-/gjærsag med høy presisjon for mange ulike slags trematerialerKompakt og lett kapp-/gjærsag med høy presisjon for mange ulike slags trematerialer

RYOBIs nye 18V ONE+ 190 mm kapp-/gjærsag er med sin kompakte utforming utrolig lett, med kun 10 kg på badevekten. Takket være de integrerte bærehåndtakene (på begge sider) er den også ingen sak å flytte rundt i verkstedet eller transportere lengre distanser. Skruklemmen hjelper deg med å sikre arbeidsstykket for stabilitet og sørger for større nøyaktighet ved saging.

Presis og allsidig   
Du kan føle deg trygg for at du foretar deg presise kutt takket være den justerbare gjæringen som enkelt låses i ønsket posisjon, og de forhåndsvalgte vinklene for enkelhetens skyld. Kryssagingskapasitet på solide 50 x 245 mm betyr at kapp-/gjærsagen er utrolig anvendelig, og kan utføre et stort spekter av ulike kapp.

Kraftig
Den kompakte størrelsen er absolutt ikke ensbetydende med mindre kraft. Kapp raskt og effektivt (også store planker) med en hastighet på 3600 o/min, for jevne, ensformige resultater. Støvporten kan kobles til alle ONE+ støvsugere og har en oppsamlingsgrad på 80 % for å holde arbeidsplassen ren og pen.

Strømforsyning

18 V

Sagekapasitet:

50 mm x 245 mm

Turtall ubelastet

3600 o/min

Bladtype

190 mm sagblad

Gjæringsvinkler (V og H)

Fra 0 opptil 45°

Vekt (kun verktøy)

10,5 kg

Artikkelnummer

5133005502

EAN-nummer

4892210206121

 

Fåes som startsett så du kommer i gang med det samme (RMS18190-140G)
Med startsettversjonen som leveres med et 4,0Ah batteri og 2,0Amp/t lader, er du klar for å komme i gang med sagingen på 1-2-3.

Hvorfor RYOBI?
Som det siste tilskuddet i ONE+™ familien kan også 18V Kapp-/Gjærsagen drives av hvilket som helst ONE+™-batteri! Bytt sømløst mellom over 150 verktøy som dekker alle dine DIY-, hage- og bilpleiebehov.

ONE+™ har holdt hager friserte og oppussingsprosjekt i gang siden 1996 – det betyr 25 år med ONE+™-innovasjon i ett og samme system. Derfor er ONE+™-systemet ledende på det globale markedet innen batteridrevne DIY-verktøy.

 Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.