2022-06-06 10:40Pressemelding

ONE+ HP Dykkertpistol har Maks kraft og Maks driftstid

Dykkertpistolen i ONE+ HP-serien er ikke bare sterkere, men er optimalisert på alle måterDykkertpistolen i ONE+ HP-serien er ikke bare sterkere, men er optimalisert på alle måter

ONE+ HP Børsteløs 18G Dykkertpistol

RYOBIs ONE+ HP 18G Dykkertpistol (R18GN18X) er vår mest kraftfulle dykkertpistol hittil. Her snakker vi Prima (med stor P) klasseytelse! Dette er vel strengt talt et av de aller viktigste verktøyene ved ethvert oppussingsprosjekt, med børsteløs teknologi er du sikret enda mer kraft, driftstid og ytelse enn du er vant til. Fra gulvlister til paneler, møbelreparasjoner eller montering av gjerder o.l. – hvis det er behov for en dykkertpistol, har RYOBI® det du trenger.

Teknologi som leverer

Dykkertpistolens innovative Air Strike-teknologi eliminerer behovet for støyende kompressorer, plasskrevende, irriterende slanger eller dyre gasspatroner. Resultatet? En sømløs, batteridrevet opplevelse som kombinerer brukervennlighet med kraft for å avfyre større 18G-dykkert med 15–54 mm lengde.  

I tillegg til dette skyter den høytytende børsteløse teknologien konsekvent dykkerten under overflaten, selv i hardt tre.

Behold kontrollen

RYOBIs nyeste modell gir overlegen kontroll og ergonomi med verktøyfri dybdejustering, noe som gjør det enkelt å forhåndsinnstille og sikre at dykkerten går inn med riktig dybde. Du får også presisjon uten sidestykke med to avfyringsmoduser som gir den nøyaktigheten eller hastigheten som kreves, avhengig av bruksområde og arbeidsoppgave. Et mer kompakt design og smalere skytemunning lar deg komme helt tett på arbeidsemnet, også når det er trangt. Så enten det gjelder en intrikat finish på en gulvlist eller støtskyting på et stort prosjekt som gjerdebygging eller gulvlegging, står RYOBIs ONE+ HP Dykkertpistol klar til å levere.

Strømforsyning

18 V

Dykkertkapasitet

18 G spiker (1,2 mm) 1554 mm lange

Magasinkapasitet

105

Avfyringsmodus

2

Vekt (kun verktøy)

2,5 kg

Artikkelnummer

5133005597

EAN-nummer

4892210204882

Flere fordeler?

Og ikke nok med det. ONE+ HP 18G-modellen er virkelig til å stole på - takket være en forbedret tørrskytingslås er det nå mye enklere å fjerne fastklemte spiker, og dessuten beskytter låsemekanismen mot utilsiktet avfyring av dykkert.

Hvorfor RYOBI?   

Den nye 18V Børsteløse Dykkertpistolen er det nyeste tilskuddet i ONE+™ HP-serien, og er kompatibel med alle ONE+™-batterier! Du kan bruke ett og samme batteri med over 150 verktøy som dekker alle dine DIY-, hage- og bilpleiebehov.

ONE+™ har holdt hager friserte og oppussingsprosjekt i gang siden 1996 – det betyr 25 år med ONE+™-innovasjon i ett og samme system. Derfor er ONE+™-systemet ledende på det globale markedet innen batteridrevne DIY-verktøy.Om Ryobi

Ryobi har i over 50 år vært en ledende produsent av høykvalitetsverktøy til gode priser. Ryobi har alltid lyttet til markedets ønsker og virksomheten har derfor kunnet utvikle innovative verktøy med alle nødvendige egenskaper. For profesjonelle håndverkere og seriøse hjemmefiksere, på verkstedet og i hagen. Uansett behov får du alltid valuta for pengene når du kjøper et verktøy fra Ryobi. Ryobi inngår, sammens med Empire og de profesjonelle elverktøysmerkene AEG og Milwaukee i Techtronic Industries brede produktutvalg.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen