2021-03-17 09:55Pressemelding

Ryddig og ren hage uten bråk og larm? Ja, med MAX POWER.

RY36BLXA - Den nye WHISPER-løvblåseren

Like stille som en hvisken i øret
MAX POWER børsteløs løvblåser inngår i WHISPER™-serien og leverer kraftig luftflyt med en hastighet opptil 176 km/t på absolutt laveste lydnivå. Ideell for hagerydding når du ikke ønsker naboklager.

Børsteløs motor
En høytytende børsteløs motor gir bedre effekt og mer kraft for utmerket prestasjon. Det har aldri vært enklere å rydde vekk løv og annet nedfall fra hagen. Med fordelene av den børsteløse motoren får du også lengre driftstid og kan derfor dekke større arealer.

Turbomodus
Med Turboknappen kan du få det lille ekstra som trengs ved fjerning av vått løv eller store løvdynger.

Justerbart håndtak
Et justerbart håndtak som kan innstilles i sju ulike stillinger for å gi deg best mulig ergonomi ved bruk over tid, så slipper du å justere grepet hele tiden. Bonus: Bidrar til å minimerer oppbevaring.

 

Kraftkilde

36V

Antall medfølgende batterier

0

Lufthastighet  (km/t)

176

Luftvolum  (km/t)

15.6­­

Vekt uten batteri (kg)

3.5

Artikkelnummer

5133004916

EAN-kode

4892210189769

 

 

 

 

 

Null utslipp og mindre bråk med MAX POWER

 

RY36BLA - MAX POWER Løvblåser

Løvblåser
MAX POWER løvblåseren har en jetvifte som avgir kraftig lufthastighet opptil 152 km/t.

Turbomodus
Med Turboknappen får du hjelpen som trengs for å fjerne vanskelig nedfall og store hauger med løv.

Justerbar hastighetskontroll
Løvblåseren har justerbar hastighet hvilket gir deg større kontroll over jobben. “Bruk den justerbare hastighetsbryteren for å kontrollere avstand og retning på de løv du blåser for best resultat. Det gir også en god balanse mellom blåsekraft og lengst mulig driftstid.”, sier produktsjef  Liisa Railasto.

Ergonomisk håndtak
Innstill håndtaket i fem ulike stillinger for best mulig arbeidsergonomi. Så slipper du å få vondt eller bli sliten i armen. Bidrar også til å minimere oppbevaringsplass.

 

Kraftkilde

36V

Antall medfølgende batterier

0

Lufthastighet (km/t)

152

Luftvolum (km/h)

14.9

Vekt uten batteri (kg)

2.9

Artikkelnummer

5133004576

EAN-kode

4892210189752

 

 

 

 

 

 

MAX POWER
MAX POWER inneholder den mest avanserte motorteknologien, elektronikken og batteriytelsen - det omdefinerer batteridrevet allsidighet for hele DIY-markedet. Du får friheten og kraften til enkelt håndtere de tøffeste og mest langvarige hageoppgavene.

Med et komplett utvalg av hagemaskiner for utendørsoppgaver, fra gresstrimming og hekkeklipping til batteridrevne strømomformere og snøfresere. MAX POWER er fremtiden innen hagepleie - med null utslipp, lite vibrasjoner og bråk. Alt i ett batterisystem.Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen