2022-06-22 11:20Pressemelding

RYOBI® lanserer EUROPAS KRAFTIGSTE BATTERIDREVNE LØVBLÅSER!*

Stillegående kraftfull løvblåsing på batteri? Ja - det lar seg faktisk gjøre! Stillegående kraftfull løvblåsing på batteri? Ja - det lar seg faktisk gjøre!

MAX POWER batteridrevet, børsteløs løvblåser med WHISPER™-teknologi

RYOBI® har lansert Europas kraftigste batteridrevne løvblåser*. Den børsteløse teknologien leverer en kraftig lufthastighet på opptil 306 km/t. Dette, kombinert med et markedsledende luftvolum på 20,67 m3/min, gjør det både raskere og enklere å fjerne standhaftig, vått løv og rusk.Med et høyt luftvolum som gir bedre dekning på kortere tid, er MAX POWER børsteløs løvblåser (RY36BLXB) perfekt for større områder som plener, oppkjørsler, terrasser og store hager. I tillegg er denne modellen en del av RYOBIs WHISPER™-serie av hagemaskiner, som garanterer optimal ytelse og lavt støynivå slik at du slipper å motta naboklager.

Hva mer kan den gjøre?

Med variabel lufthastighetskontroll kan den børsteløse løvblåseren tilpasses alle oppgaver med et knappetrykk. Og når du trenger enda mer kraft, kan du bare bytte til turbomodus for selv de mest krevende arbeidsoppgavene. Komforten er også sikret med en brukervennlig låsebryter for enkel bruk i lengre perioder.

Kraftkilde

36V

Luftstrøm

306 (l/min)

Luftvolum

20,7 (m3/min)

Vekt (uten batteri)

3 kg

Artikkelnummer

5133005646

EAN-kode

4892210210319

 

 

 

 

Hvorfor RYOBI?

Med den mest avanserte motorteknologien, elektronikken og batteriytelsen, redefinerer MAX POWER batteridrevet komfort på hageredskapmarkedet, slik at du kan takle krevende og langvarige hageoppgaver raskere og enklere enn noensinne.

Med en rekke hageredskaper som dekker et bredt spekter av utendørsoppgaver – fra gressklipping og hekktrimming til batteriomformere og snøfresere – tilbyr MAX POWER null utslipp, lav vibrasjon og lavt støynivå i et omfattende batterisystem.

MAX POWER er det smarte valget for pålitelig, batteridrevet hagearbeid. Og takket være klasseledende teknologi og innovasjon, kan Ryobi® tilby en imponerende tre års garanti på sine oppladbare verktøy.

*Utsagn korrekt per Januar 2022Om Ryobi

Ryobi har i over 50 år vært en ledende produsent av høykvalitetsverktøy til gode priser. Ryobi har alltid lyttet til markedets ønsker og virksomheten har derfor kunnet utvikle innovative verktøy med alle nødvendige egenskaper. For profesjonelle håndverkere og seriøse hjemmefiksere, på verkstedet og i hagen. Uansett behov får du alltid valuta for pengene når du kjøper et verktøy fra Ryobi. Ryobi inngår, sammens med Empire og de profesjonelle elverktøysmerkene AEG og Milwaukee i Techtronic Industries brede produktutvalg.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen