2021-03-15 09:21Pressemelding

Ryobi presenterer robotgressklipperen ROBOYAGI - Sterk, stille & rask!

ROBOYAGI klipper stille og rolig når du gjør alt annetROBOYAGI klipper stille og rolig når du gjør alt annet

Hvorfor bruke fritiden på å klippe plenen når ROBOYAGI kan gjøre jobben for deg? Ryobis første robotgressklipper lar deg nyte synet av en velpleid, nyklipt gressplen året rundt, samtidig som du kan bruke din fritid på akkurat det du måtte ønske.

En velpleid plen med minimal innsats

ROBOYAGI klipper uansett vær, og eliminerer alt av manuelt arbeid med gressklippingen. Len deg tilbake og nyt hagen, ROBOYAGI holder plenen pen, nyklipt og kontinuerlig gjødslet med korte gressklipp som etterlates på plenen. Denne klippemetoden som kalles mulching - har vist seg å bidra til å fremme tykkere gress samtidig med minimering av mose og ugress, hvilket igjen fører til at plenen ser grønnere og friskere ut.

Uslåelig ytelse

ROBOYAGI’s imponerende klippebredde på 26cm er større enn de fleste roboter på markedet. Kombinert med sin markedsldende batteritid og ladehastighet kan ROBOYAGI dekke større areal ved hver ladning, hvilket innebærer at gresset klippes raskere og mer effektivt. ROBOYAGI kan også takle ujevne gressplener uten problem, med evnen til å klatre, krysse og klippe bratte helninger opptil 36% (20°).

Optimalisert navigasjon

Takket være det optimaliserte navigasjonssystemet kan ROBOYAGI passere gjennom smale passasjer/mellomrom for å klippe selv de dårlig tilgjengelige områdene av plenen.

Stillhet med WHISPER™-teknologi

Når du tenker på gressklippere, tenker du nok også på bråk. Med det stemmer ikke med ROBOYAGI. Som en del av RYOBIs WHISPER™-serie er de effektive børsteløse motorene og den innovative klippmekanismen i ROBOYAGI mer stillegående enn en tradisjonell gressklipper. I selve maskinen har den et lydnivå som er stillere enn en samtale, ca 55dB - du enser den knapt!

Jobber i all slags vær

For å for å forsikre at ROBOYAGI er motstandsdyktig mot regn og fukt er elektronikken beskyttet med tetninger og beskyttelsesbelegg. Den er faktisk IPX5-klassifisert!

Forbli tilkoblet med integrert WiFi

ROBOYAGI har innebygd WiFi som standard og en gratis app for både iOS og Android som lar deg kontrollere og konfigurere roboten direkte fra mobilen.

“I appen kan du skjemaplanlegge med klokkeslett og dato når det er på tide for ROBOYAGI å begynne klippingen, du kan også se status på aktiviteter og få opplysninger når noe skjer, som f.eks. at knivene må byttes. Du får altså total kontroll” forklarer Nordic Product Manager Liisa Railasto.

Du kan også se instruksjonsvideoer i appen, lese vanlige spørsmål og kontakte RYOBI direkte om det er noe du lurer på. Best av alt? Med appen kan du justere ROBOYAGIS klippehøyde til et av ni alternativ, fra 20 - 60 mm.

Hvordan funker det?

ROBOYAGI er programmert til å jobbe innenfor en begrensningskabel. I installasjonssettet medfølger kabelen som du legger ut sånn at den passer til din hage. ROBOYAGI vender automatisk tilbake til ladestasjonen når batteriet begynner å gå tomt, eller for å hvile når klippingen er avsluttet.

ROBOYAGI har flere funksjoner som er utviklet for å garantere din sikkerhet. PIN-kode mot tyveri og feilanvending, raskt knivstopp som garanterer at knivene stopper på under et halvt sekund når ROBOYAGI løftes og en knivbeskytter som standard.

Installasjonssett og tilbehør

Til din ROBOYAGI må du velge ett av to installasjonssett. Begge inneholder skreddersydd utstyr for å passe størrelsen på hagen din. Velg mellom sett for opptil 1200m2 (RIK1200N) eller opptil 3000m2 (RIK3000).

Det finnes et stort utvalg av tilgjengelige tilbehør som passer ROBOYAGI, f.eks. en kanttrimmer som gjør att roboten kan klippe gresset enda tettere kanten, samt kabelkoblinger om du vil øke klippeområdet med mer begrensningskabel.

Garanti

Ryobi® maskiner er utviklet for å vare, det samme gjelder garantien, derfor har du 3 års garanti på din ROBOYAGI.

­­­­Kraftkilde

36V

Antall medfølgende batterier

0

Klippebredde (mm)

260

Klippehøyde (mm)

20-60

Støtsensorer

Ja

Tilkobling

WiFi

Maks.helning

20° / 36%

Artikkelnummer

5133004762

EAN-kode

4892210185846Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.