2020-04-28 07:03Pressemelding

Ryobis NYE 18V Fettpistol - Moderne løsning for gammelt problem

Kommer til selv i vanskelige kriker og kroker - også med full oversikt i mørket!Kommer til selv i vanskelige kriker og kroker - også med full oversikt i mørket!

RYOBI’s Nye 18V Fettpistol forenkler maskinvedlikehold og er ideell for bilmekanikere, bønder og alle som har tungt maskineri som må smøres kontinuerlig.

RYOBI® Fettpistolen byr på trykk opptil 10.000 PSI/690 Bar for oppgaver som nettopp krever virkelig høyt trykk. En flytrate på 210 g/min gjør smøringen raskt og enkelt, nesten fullstendig automatisert.

Med den 76 cm lange slangen og den triggerdrevne pumpen kan du enkelt smøre på områder som er vanskelige å nå. Når jobben er gjort lagres slangen internt på enheten som da også beskytter dysen mot smuss og skader. Når du må jobbe i mørke omgivelser, f.eks. under maskiner, o.l. kommer det hendige LED-lyset inn i bildet og lyser opp arbeidsemnet.

Introvideo R18GG-0

Kompatibel med patroner fra alle leverandører
Verktøyet er kompatibelt med patroner fra alle leverandører, og kan dessuten også fylles direkte i det medfølgende røret. En lufteventil frigjør innesperret luft og presser ut fettet/smøremiddelet. Praktisk låsbar bryter forhindrer uønsket start og reduserer derfor søl, som igjen betyr økt sikkerhet for deg.

“Hvis du jobber med tungt maskineri, bør du smøre hver åttende til tiende time ved bruk, og med vår nye fettpistol forsvinner den manuelle pumpingen helt, og hele oppgaven går mye raskere. Hvis verktøyet brukes med et 5.0 Ah-batteri, kan det tømme opptil 23 patroner, så den byr oveni på en veldig god driftstid!” Sier Marcus Fritz, produktsjef hos Ryobi

100-vis av verktøy for hus og hage
R18GG-0 er det nyeste tilskuddet i ONE+familien og kan derfor bruke samme batteri som over 100+ verktøy for hus & hage. Du finner et verktøy til ethvert behov!

RYOBI’s verktøy er bygd for å vare – det samme gjelder garantien. Få 3 års garanti ved å registrere ditt verktøy eller batteri på våre hjemmesider.

 


Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen