2020-02-18 08:40Pressemelding

To nye batteridrevne flise- og terrasserensere fra RYOBI

To nye rengjøringsmaskiner for uteplassen. Terrasserenseren og Fliserenseren!To nye rengjøringsmaskiner for uteplassen. Terrasserenseren og Fliserenseren!

RYOBIs NYE 18V batteridrevne flise- og terrasserensere: Få terrassens skjønnhet tilbake!

Fjern raskt og enkelt mose, ugress, skitt og alt annet uønsket fra terrassen med RYOBIs 18V batteridrevne Flise- og Terrasserensere. Utviklet for å gjøre hagerengjøringen enklere og raskere enn fortidens manuelle og fysisk krevende metoder. Velg den av de to modellene som best passer dine rengjøringsbehov. Fliserenseren med stålbørste er designet til å rengjøre fuger og mellomrom av fliser eller brostein, mens terrasserenseren med universalbørste av nylon er utviklet til å rengjøre harde overflater for å gi terrassen nytt liv.

 

Effektiv rengjøring med Terrasserenseren

Denne effektive multirengjøreren fungerer raskt og effektivt på alle terrasser. Med universalbørsten kan brukeren være sikker på at terrassen vil bli god som ny … Spesielt ved bruk av tilhørende rengjøringsmiddel! Bruk universalbørsten og rengjør enhver form for hardt tredekke, fliser eller en rekke andre harde overflater på terrassen, gårdsplassen eller innkjørselen.

I motsetning til en tradisjonell skrubbebørste trenger terrasserenseren bare å glide over overflaten og la de hardføre børstene fjerne mose, ugress og annet skitt som har samlet seg på uteplassen. Ingen behov for å vaske og skrubbe i knestående når terrasserenseren kan gjøre jobben.

18V Terrasserenseren med universalbørste er et fremragende alternativ til en høytrykksspyler, da den ikke skader mørtel eller løfter på flisene, noe som ofte skjer ved høytrykksspyling.

 

Fjern ugress og mose med Fliserenseren

18V-motoren roterer stålbørsten med høy hastighet for effektiv fjerning av ugress, mosevekst eller skittansamlinger i fuger og sprekker mellom fliser og brostein. Du trenger enkelt og greit bare å trykke på knappen og dytte fliserenseren langs alle kanter, sprekker og mellomrom for en rask og effektiv rengjøring. Slutt med luking og skraping på alle fire!

Bli kjent med terrassens og uteplassens nye bestevenner.

Designet med deg i tankerne

Teleskopskaftet og det justerbare støttehåndtaket gir god brukskomfort, uansett høyde. Du justerer enkelt og greit flise- og terrasserenserens lengder ved å løsne låsen og skubbe håndtaket opp eller ned til ønsket høyde. Bruk dreieknappen for å innstille støttehåndtaket for ergonomisk grep og god arbeidsstilling under rengjøringen.

Medfølgende børsteskjerm beskytter brukeren fra flygende rusk og rask. Takket være RYOBIs batteriteknologi kan hageredskapene brukes hvor og når som helst, så du kan holde uteplassen hjemme, eller på hytta i toppform!


Skreddersy verktøyet ditt

Med en lang rekke tilbehør til flise- og terrasserenserne kan du alltid velge den beste børsten til oppgaven.

RAC820 Trerengjøringsbørsten til RY18PCB Terrasserenser er beregnet til rengjøring av treoverflater, og spesielt utmerket i bruk med RYOBIS trerengjøringsmiddel. Hagen blir garantert klar til sommerens grillmiddager og fester.

RAC823 Feiebørsten er skånsom og derfor utmerket til å feie enhver overflate. Må-ha til de med kunstgress i hagen, for enkelt og praktisk vedlikehold året rundt.

RAC818 Nylonbørsten til RY18PCA Fliserenseren for rengjøring av fuger og mellomrom som krever en litt mer skånsom børste.

Oppdag RYOBI®-rengjøringsmidlene som er spesialutviklet til forskjellige overflater: RAC731-Steinrengjøring til å fjerne olje, fett eller alger fra stein, RAC734 Trerengjøringmiddel brukes til kraftig rengjøring av treverk som f.eks. terrassebord og hagemøbler, mens RAC733 Universalrengjøringsmidlet brukes til vanlig rengjøring.

 

En del af ONE+ systemet

I likhet med alle andre verktøy i ONE+™-serien kan også disse 18V flise- og terrasserenserne drives av samtlige ONE+™-batteri! Enkelt og greit flytt batteriet fra verktøy til verktøy i vårt stadig voksende utvalg av over 100 verktøy til hus og hage.

RYOBI®-verktøy er bygd for å vare og fås til konkurransedyktige priser, og den treårige garantien gir deg enda mer trygghet om det skulle være nødvendig!

  RY18PCA-0 RY18PCA-120
Kraftkilde 18V 18V
Antall medfølgende batterier 0 1 x 2,0 Ah
Medfølgende børste Stålbørste Stålbørste
Artikkelnummer 5133004727 5133004728
EAN-kode 4892210185600  4892210185594 
  RY18PCB-0 RY18PCB-140
Kraftkilde 18V 18V
Antall medfølgende batterier 0 1 x 4,0 Ah
Medfølgende børste Universalbørste  Universalbørste 
Artikkelnummer 5133004729 5133004804
EAN-kode 4892210185587 4058546337759 

 Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen