2020-09-07 12:43Pressemelding

Våt- & tørrstøvsuging uten irriterende og begrensende ledninger…

Rengjør nærmest hva som helst, hvor som helst, med den nye 18V Våt- & tørrstøvsugeren fra Ryobi (R18WDV)Rengjør nærmest hva som helst, hvor som helst, med den nye 18V Våt- & tørrstøvsugeren fra Ryobi (R18WDV)

RYOBI’s NYE 18V Våt- & tørrstøvsuger lar deg problemfritt rengjøre både bil og garasje – rull videre til neste utfordring!

Med en sugeffekt opptil 82W gir denne batteridrevne våt- & tørrstøvsugeren uhørt kraft, perfekt til alt som måtte rengjøres i verkstedet. Fra fin sagspon og støv til store avskjær, til vann og andre vesker. Våt- & tørrstøvsugeren kan også konverteres til en blåser som enkelt blåser arbeidsemnet og verktøy rent etter bruk.

Maskinen kan tilkobles flere ulike ONE+verktøy med et universaladapter og på den måten får du aktiv støvutsug mens du jobber. Holder arbeidsemnet rent og hindrer støvpartikler fra å spredes rundt i luften.

Designet for å være både lett og kompakt med stabile hjul. En virkelig portabel løsning. Du drar den enkelt med deg når du støvsuger og med batteridrevet frihet trenger du aldri mer tenke på for korte eller irriterende ledninger.

“Beholderen må sjelden tømmes takket være være den store 18 liters-tanken. Den er dessuten designet for bruk i både verkted og garasje, samt til og med i hagen! Med et 5,0Ah-batteri får du opptil utrolige 22 minutters driftstid!” Sier Marcus Fritz, Produktsjef i Ryobi.

Tilbehørsoppbevaring for gulvmunnstykke, fugemunstykke og børste finner du på selve enheten. Våt- & tørrstøvsugeren har en 1,8 meter lang slange, behagelig bøyd håndtak og teleskopisk rør. Medfølger filterpose, skumfilter, støvfilter og adapter.  

Våt- & tørrstøvsugeren er det siste tilskuddet til ONE+systemet og byr på en effektiv løsning for grovrengjøring. Perfekt for rengjøring i garasjen, verkstedet eller bilen. Og takket være evnen til å suge vann er det langt flere bruksområder enn bare i hjemmet.
Les mer om Ryobis rengjøringsserie her: https://no.ryobitools.eu/hobby/rengjøring/

Akkurat som med alle andre ONE+verktøy inngår produktet i ONE+systemet med over 100 verktøy for hus & hage, der alle produkter passer samme batteri. Ryobi gir alle forbrukere en forlenget garanti opptil 3 år. Les mer på våre nettsider.

R18WDV

 

Kraftkilde

18V

Antall medfølgende batterier

0

Luftflyt (l/min)

1400

Sugeeffekt (Watt)

82

Lufttrykk (kPa)

11.4

Slangelengde (m)

1.8

Kapasitet beholder (L)

18

Vekt med batteri (kg)

4.5

Artikellnummer

5133004478

EAN-kode

4892210186096Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen

Relaterte lenker