2021-11-02 13:31Pressemelding

RYOBI® er stolt av å introdusere våre mest kraftfulle verktøy hittil…

Borer hele 50% raskere enn tidligere modell.Borer hele 50% raskere enn tidligere modell.

ONE+™ HP VERKTØY KOMBINERER OPTIMIALISERTE ENERGITETTE MOTORER, AVANSERT ELEKTRONIKK OG LITHIUM+ BATTERI-TEKNOLOGI FOR DEN ULTIMATE YTELSEN.

Den nye serien av 18V High Performance verktøy inneholder Ryobi’s mest avanserte teknologier. Det er ikke bare det at den optimaliserte, energitette børsteløse motoren spinner raskere for å gi mer kraft, men også at den avanserte elektronikken bidrar til å levere denne kraften mer effektivt, hvilket maksimerer ytelsen av den børsteløse motoren.

RDD18X – ONE+™ HP Bor/skrutrekker

Ryobi’s mest kraftfulle børsteløse bor/skrutrekker hittil, med vårt patenterte motordesign som bruker sterkere magneter og spinner raskere enn noen annen tidligere ONE+™ -bor/skrutrekker, med høyhastighetsboring opptil 2.100 o/min.

Den optimaliserte motoren leverer borkapasitet i tre på 54 mm og 13 mm i metall. Med andre ord; uansett oppussingsprosjekt du står ovenfor - denne maskinen gjør jobben. Husk dog å holde godt fast, for HP Bor/skrutrekkeren byr på hele 95Nm.

Men ikke bare er det Ryobi’s kraftigste bor/skrutrekker hittil, den byr også på fantastisk driftstid; borer 280 hull per opplading (I 13 x 50mm tre).

Maskinen leveres med en premium 13 mm spindellåschuck i metall samt støttehåndtak for stabilitet ved boring gjennom tøffe materialer.

RPD18X – ONE+™ HP Bor/skrutrekker m/slag

Takket være den kraftfulle hammerfunksjonen kan denne maskinen levere opptil 31.500 slag/min, som igjen betyr 13 mm borkapasitet i betong, uten å gå på kompromiss med sine evner i tre og metall, som er på lik linje med RDD18X. Dette er det ideelle verktøyet for oppussingsoppgaver som inkluderer murboring.

RID18X - ONE+™ HP Slagskrutrekker

Det er ikke bare Ryobi’s mest kraftfulle slagskrutrekker hittil, det er også den smarteste. Slagtrekkeren har 4 moduser, inkludert assist-modus som lar deg starte i lav hastighet for å sikte skruen ordentlig, før den øker hastigheten opp til maks fart for å fullføre jobben. Dette gjør kraftkrevende skruing ekstra enkelt.

Uanstrengt festing av skruer og bolter ved et maksmoment på 300Nm og 4.000 slag/min.

RIW18X – ONE+™ HP Muttertrekker

ONE+™ HP Muttertrekkeren er det ultimate verktøy for enhver bilmekker. Problemfritt skifte av dekk med festemoment på 700Nm og løsnemoment på 900Nm.

Denne muttertrekkeren kommer med 3 hastighetsmoduser, samt en Autostopp-modus for å forhindre overstramming av hjulmuttere eller skader på bilen.

Det praktiske tri-beam LED-lyset eliminerer skygger på bits eller piper så du får jobben gjort, selv under mørke forhold.

RSDS18X – ONE+™ HP SDS+ Kombihammer

Perfekt for heavy-duty boring. ONE+™ HP SDS+ Kombihammer borer hullene 50% raskere med økt borkapasitet på 26 mm i betong sammenlignet med tidligere Ryobi SDS+ maskiner. Den imponerende styrken på 2,5J slagkraft og 5000 slag/min er fantastisk for lett knusing av betong og mur eller fjerning av fliser.

Ikke bare er kombihammeren kraftfull, den har også utmerket driftstid; bor opptil 164 hull i betong med et 5,0 Ah batteri.

RAG18X – ONE+™ HP Vinkelsliper

Med 15% høyere moment enn tidligere vinkelslipere fra Ryobi, er denne modellen designet for selv de absolutt mest krevende prosjektene.

9,200 o/min er ideell hastighet for en rekke kutte og slipeoppgaver. Når du bytter mellom arbeidsoppgaver kommer 3-punkts støttehåndtaket godt med, da du får mange måter å holde verktøyet på. Grepsbryteren gir forbedret kontroll ved de jobbene som krever ekstra motstand. 

Maskinen er designet med sikkerhet i fokus. Anti-kickback teknologi slår av maskinen automatisk når en blokkering oppstår, og den nye 2-i-1 beskyttelsesskjermen er perfekt til både kutting og sliping. Klar til bruk - rett fra boksen!

RCS18X – ONE+™ HP Sirkelsag

Det store 184mm bladet spinner med 4500 o/min, hvilket betyr raske og rette kutt. Sagen leveres fullt utrustet med et premium 1,6 mm ultra tynt, kerf 24-tenners tungsten karbidtuppet blad. Med 62 mm sagdybde kan du kutte enten tykke planker eller flere lag kryssfinér og sponplater på én gang. Som alle våre ONE+™ HP verktøy er også denne sirkelsagen bygd for å vare, med formstøpt beskyttelsesskjerm i metall er du sikret lengre levetid og forbedret sikkerhet.

RJS18X – ONE+™ HP Stikksag

ONE+™ HP Stikksag er designet for å gi brukeren ultimat presisjon ved kutting i tre, metall og plast. Formstøpt base i premium aluminium byr på bedre stabilitet og ytelse. Den høytytende børsteløse motoren leverer imponerende 800-3400 slag/min og 25 mm slaglengde, hvilket lar deg kutte opptil 135 mm tykt tre.

4-stegs pendel, betyr at du kan utføre en rekke typer kutt fra raske grove kapp til delikate kurvede former. Skråstilling lar deg enkelt kutte i vinkler fra 0° til 45°.

RDG18C – ONE+™ HP Vinklet Rettsliper

Ikke bare er dette den første batteridrevne, vinklede rettsliperen på forbrukermarkedet, men den leverer imponerende 22.500 o/min som maks hastighet, på likt nivå med pneumatiske versjoner, bare helt uten tunge kompressorer og irriterende slanger.

Dette er det perfekte verktøy til metallarbeid. Enten det skal kuttes, slipes, renses, formes, rengjøres eller poleres.

Ikke bare er den kompakt og lett, den har også 4 hastighetsinnstillinger og attpåtil justerbar hastighet med bruk av grepsbryteren. Dette gir deg ultimat kontroll i selv de trangeste kriker og kroker.

Del av ONE+™ systemet

Som de siste tilskudd i vårt ONE+™ system, kan også disse verktøy drives av hvilket som helst ONE+ batteri! Du kan bruke samme batteri til over 150 verktøy for hus og hage.

RYOBI® verktøy er bygd for å vare, det samme er garantien. Registrer ditt ONE+ verktøy for 3 års utvidet garanti.

 

 

 Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Magne Rummelhoff
Sales Manager AEG og Ryobi
Magne Rummelhoff