2022-03-21 12:36Pressemelding

RYOBIs kraftigste muttertrekker – enten du skal skifte dekk eller feste store konstruksjons-elementer

RIWH18X-0RIWH18X-0

INTRODUSERER: ONE+ HP Børsteløs Muttertrekker med høyt dreiemoment

Den børsteløse muttertrekkeren med høyt moment er den kraftigste muttertrekkeren RYOBI noensinne har produsert. Den svært kraftige mekanismen tåler selv de tøffeste bruksområder med et høyt festemoment på 1000 Nm og et løsrivningsmoment på 1600 Nm. Den enorme kraften gjør at denne muttertrekkeren kan håndtere en lang rekke bruksområder, fra rutinemessig dekkskifte til tungt mekanisk utstyr, og selv de mest krevende bygningskonstruksjoner. Derfor er denne maskinen også godt egnet til bruk for profesjonelle håndverkere.

4 hastighetsinnstillinger

Fire momentinnstillinger gir ekstra kontroll ved bruk av muttertrekkeren til alle bruksområder. Autostop er en innstilling som er optimalisert for å stramme og løsne hjulmutre på biler, for å forhindre overstramming av muttere. Dette bidrar til å beskytte og forhindre at du skader bilen ved vedlikehold.

Lett tilgjengelig kontroll

LED med tre stråler lyser opp arbeidsområdet og forhindrer skygger under arbeidet, og den børsteløse motoren gir mer kraft og maksimerer driftstiden. Uansett hvilken feste-/løsneoppgaver du står ovenfor vil nok RIWH18X-0 takle jobben.

 

Strømforsyning

18 V

Motor

Børsteløs

Festemoment

1000 Nm

Løsrivningsmoment

1600 Nm

Størrelse firkant

1⁄2" firkant

Momentinnstillinger

4

Artikkelnummer

5133005392

EAN-nummer

4892210199133

 

 

 

Holder på pipene

Denne muttertrekkeren leveres med 1⁄2" firkantfeste med friksjonsring som sikrer god passform med standard 1⁄2" pipenøkler.

Hvorfor RYOBI?

Den nye 18V børsteløse muttertrekkeren med høyt dreiemoment er det nyeste tilskuddet til ONE+™ HP-serien, og kan drives med alle ONE+™-batterier! Du kan bytte batteri mellom over 150 verktøy som dekker alle dine DIY-, hage- og bilpleiebehov.

RYOBI®-verktøy er produsert for å vare. Det er garantien også – derfor er du beskyttet med tre års garanti for ekstra tygghet.


Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.