2022-03-25 11:50Pressemelding

RYOBI®s omfattende lysserie sørger for rett belysning

ONE+ lysserieONE+ lysserie

RYOBI® har utvidet sin ONE+ lysserie for å gi deg riktig belysningsløsning, uansett arbeidsoppgave. Fra 2022 vil denne serien inneholde 12 allsidige, kompakte belysningsløsninger med sikre LED-lys.

 

RYOBI dekker alle behov fra DIY-prosjekt og oppussing til livsstil og fritid, og den omfattende serien sikrer riktig belysning for alle miljøer.

 

 

HÅNDHOLDTE LYS

Den nye lommelykten (RLF18-0) ble lansert i januar 2022 og passer perfekt for inspeksjon av mørke kriker og kroker. Med en skarp LED-stråle og en rekkevidde på opptil 80 m passer denne modellen utmerket til gåturer og de fleste utendørsaktiviteter.

Oppdatert design med pistolgrep, låsbar avtrekker og dreibart hode sørger for at du kan bruke lommelykten stående eller liggende uten problem. Spotlys (RLS18-0) er et annet tilskudd til den utvidede serien av håndholdte lys. Dette komfortable spotlyset er ideell for mellomlange til lange avstander på opptil 600 m med sine 3 ulike lysstyrkeinnstillinger og en rund LED-stråle.

 

PROSJEKTBELYSNING

Kompakt områdebelysning

RYOBIs kompakte områdebelysning (RLC18-0) lanseres tidlig i 2022 og er velegnet for bruk på trange steder. Med matt skjerm (for å hindre blending) og 3 lysstyrkemoduser er dette utrolig allsidige lyset perfekt for både innendørs og utendørs bruk og mange hverdagsaktiviteter.

 

Lanterne

Den nye RYOBI®-lanterne (RLL18-0) er den perfekte ledsager til enhver campingtur. Med 360 graders matteret glas, 800 lumen, 3 lysstyrkeindstillinger og 2,1 A USB-opladningsport har lampen en rækkevidde på op til 4 m. Med den integrerede opladningsport til elektriske enheder er denne model en simpel nødvendighed til en lang række udendørs aktiviteter og projekter.

Foldbar arbejdslampe

Den sammenleggbare arbeidslampen (R18ALF-0) med 850 lumen lyser opp enhver mørk krik og krok – også i de mest sotete motorrom. Denne sammenleggbare lampen gir målrettet belysning fra siden og ovenfra, noe som er perfekt når du for eksempel arbeider under panseret på en bil.

Prosjektlys

Prosjektlys (R18ALP-0) som allerede er tilgjengelig i denne serien, har 3 lysstyrkeinnstillinger fra 100 til 900 lumen, rotasjons- og dreiealternativer som oppfyller behovene til selv de mest intrikate prosjekter.

ARBEIDSLYS FOR STORE OMRÅDER

Arbeidslys med paneler

Gir opptil 3000 lumen med klare LED-paneler for effektiv områdebelysning og 3 dreibare paneler som gir mulighet for en rekke lysvariasjoner (f.eks. 150 grader på hovedpanelet og 360 grader på sidepanelene). Dette kombinert med flere opphengsmuligheter gjør panelbelysningen (RLPH18-0) ideell for alle store områder som krever en tilpasset, kraftig belysningsløsning.

Arbeidslys

Arbeidslys (RLFD18-0) har 48 LED-pærer kombinert med 1800 lumen for sterk belysning er ideell for å gi deg lys til å male, dekorere eller lyse opp et stort arbeidsområde. Gir deg et klart opplyst arbeidsområde med frie hender til å fullføre enhver oppgave. Spare tid, krefter og energi med den nyeste flomlys-modellen med et standard 1⁄4" stativfeste, maks effekt på 1800 lumen, 3 lysstyrkeinnstillinger, flere opphengsmuligheter og et 360-graders roterende lyshode.

Arbeidslys på stativ

Arbeidslys på stativ (R18TL-0) er allerede tilgjengelig i denne serien med 3 lysstyrkeinnstillinger, integrert stativ og opptil 1,7 m høyde for en optimal håndfri belysning

 

Kraft som du kan stole på

Disse nye 18V-belysningsløsningene er det siste tilskuddene i RYOBIs ONE+™-serie, som betyr at de kan drives av alle ONE+™-batterier!

Ved å la brukeren bytte batteri mellom et enormt utvalg av over 150 verktøy trenger du bare én strømkilde for å dekke alle dine DIY-, hage- og bilpleiebehov.

RYOBI® verktøy er laget for å vare og selges til en konkurransedyktig pris. I tillegg er alle verktøy beskyttet av tre års garanti, noe som gir ekstra trygghet til kundene.

 

 

NYTT I SERIEN:

Lommelykt    
RLF18-0

Spotlys         

RLS18-0

Kompakt områdebelysning

RLC18-0

Lanterne

RLL18-0

Arbeidslys

RLFD18-0

Arbeidslys m/paneler

RLP18-0

 


Temaer: ONE+

Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktøren på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede sortement inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG, Ryobi og Homelite.

Kontaktpersoner

Richard Thorsen
Markedskoordinator
Richard Thorsen
Magne Rummelhoff
Sales Manager AEG og Ryobi
Magne Rummelhoff